ZADZWOŃ! - 501 297 954
Pn – Pt 7.00-15.00
ul. Swojczycka 26A, Wrocław

Polityka Prywatności

Pro-Sympatyk / Polityka Prywatności

Polityka prywatności strony www.prosympatyk.com.pl

W trosce o Twoją prywatność oraz komfort podczas korzystania z naszej strony,  poniżej przedstawiamy najważniejsze informacje na temat przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych i plików cookies („ciasteczek”), które wykorzystuje nasza strona.

  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

PIOTR JANUSZ JANELLI, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą PIOTR JANELLI „PRO-SYMPATYK” z siedzibą przy ul. Marcellego Bacciarellego 10B/10, 51-649 we Wrocławiu oraz zakładem produkcyjnym i biurem przy ul. Swojczyckiej 26a we Wrocławiu wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 8980018012 , nr REGON 930117759.

  1. W trosce o bezpieczeństwo powierzanych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  1. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  1. Strona realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach poprzez dobrowolnie wprowadzone informacje w formularzach i przy polu komentarzy oraz poprzez gromadzenie plików “cookies” („ciasteczek”)

 

     5.  Nasz serwis korzysta z plików cookies („ciasteczek”). Pliki te są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.) i umożliwiają Ci m.in., korzystanie ze wszystkich funkcji serwisu. Nie powodują one jednak zmian w ustawieniach Twojego urządzenia. Korzystając z odpowiednich opcji w Twojej  przeglądarce, możesz w każdej chwili usunąć pliki cookies oraz blokować ich wykorzystanie w przyszłości. Więcej na temat cookies znajdziesz na stronie www.wikipedia.pl

    6. Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika.

    7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu przetworzenia zapytania.

    8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

  1. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie poprzez kontakt z biuro@prosympatyk.pl.
  1. Zastrzegamy sobie prawo do zmian w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

    11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.prosympatyk.com.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.